Găsiți un hotel în Cluj-Napoca

Hotel lângă aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca.

hoteluri lângă Aeroportul din ClujAeroportul International Cluj (CLJ - LRCL) servește municipiului Cluj-Napoca, întregii regiuni de Nord-Vest dar și pentru toată Romania.

hoteluri lângă Aeroportul din Cluj

Aeroportul International Cluj (CLJ - LRCL) servește municipiului Cluj-Napoca, întregii regiuni de Nord-Vest dar și pentru toată Romania.
  • Hotel la aeroportul Cluj

Hotelurile noastre în apropierea aeroportului Cluj-Napoca

Apartament confort superior

Exclusive Apartment Iulius Mall

8.3
Superb

Începând de la 59 €

Situat la 10 minute de centrul orașului, Exclusive Apartment Iulius Mall este o unitate de cazare moderna, contemporana in Cluj-Napoca. Acces gratuit la Wi-Fi, sală de gimnastică gratuită, squash și facilități de baschet.

Șarmant și ieftin

Univers T Hotel

8.3
Superb

Începând de la 28 €

Complet renovat în 2010, Hotelul Univers T este situat langa lacul Gheorgheni, la aproximativ 4 km de centrul istoric al orașului Cluj. Acesta oferă parcare gratuită, acces gratuit la internet și acces gratuit la un centru de fitness.

Un lux de 4 stele

Red Hotel Accommodation

9.4
Fabulos

Începând de la 49 €

Situat în Complexul Viva City, în spatele centrului comercial Iulius Mall și Centrul de Business din Cluj-Napoca, Red Hotel Accommodation oferă apartamente cu un designe contemporan, modern si elegant. Conectarea la internet Wi-Fi este gratuita.

O pensiunea Șarmant

Pension Verona Airport

8.3
Superb

Începând de la 35 €

Pensiunea Verona Airport este situat la doar 1 km de Aeroportul Internațional Cluj-Napoca. Clientii se pot bucura de meniuri gastronomice traditionale.

Mai multe despre Cluj-Napoca

aeroport_cluj

Zborul spre Cluj-Napoca

Aeroportul internațional Avram Iancu (CLJ)

Aeroportul internațional Avram Iancu (CLJ)

Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj, este situat la 9 km de centrul orașului, în zona Someșeni. Acesta este considerat al doilea aeroport din România,in 2013 au avut acces peste un milion de persoane in incinta aeroportului. Dimensiunea și localizarea sa,fac din acesta un aeroport important în regiunea istorică a Transilvaniei. Stația de autobuz aeroport (linia 8) este la aproximativ 100 m de clădirea terminalului.

8 hoteluri lângă aeroport Cluj-Napoca începând de la 18

ABI Hostel

ABI Hostel

7.8
Superb

Începând de la 18 €

Înconjurat de o grădină cu facilități de grătar și un leagăn, ABI Hostel este situat la 700 de metri de Iulius Mall din cartierul Cluj-Napoca a Intre Lacuri. Wi-Fi gratuit și parcare privată gratuită sunt oferite la fața locului.

O pensiunea Șarmant

Pensiunea Verde

7.9
Superb

Începând de la 25 €

Situat în partea de est a municipiului Cluj-Napoca, la 1 km de Expo Transilvania, Pensiunea Verde oferă camere cu aer condiționat și un restaurant. Wi-Fi este disponibil gratuit.

O pensiunea Șarmant

Pensiunea Sada

9
Fabulos

Începând de la 25 €

Situata la 3 km de centrul orasului Cluj și de aeroport, Pensiunea Sada oferă conectare Wi-Fi gratuita și un depozit de bagaje, Parcare privata,iar stația de autobuz se află la 5 minute de mers pe jos.

O pensiunea Șarmant

Pensiunea Zbor I

8.5
Fabulos

Începând de la 40 €

Situat la 5 km de centrul orașului Cluj-Napoca, Pensiunea Zbor I propune camere climatizate cu conectare Wi-Fi gratuita. O parcare privata va sta la dispozitie,


Încărcați mai multe hoteluri...